Top

Kan ik ook een cursus krijgen?

Kan ik ook een cursus krijgen? 

Wij bieden op dit moment een beginnerscursus aan op de Soesterduinen, Soest.
 

Korte omschrijving
Tijdens deze cursus leert u de basisvaardigheden van het werken met een GPS en gaat u met een instructeur op pad om zelf ingebrachte plekken te bezoeken.

 

Beschrijving
Deze kennismaking is bedoeld voor iedereen die met een GPS-ontvanger wil leren omgaan voor het wandelen of fietsen van routes. Maar ook voor gebruik tijdens paardrijden, fietsen en zelfs paragliding is het een geschikte cursus om te leren hoe u een GPS kunt gebruiken.

U leert de basisvaardigheden van het werken met een GPS en u gaat met de instructeur op pad om zelf ingebrachte plekken te bezoeken. De instructeur zal u ook wegwijs maken in de manieren waarop u voorbereide wandel- en fietsroutes kunt vinden op internet en wat u nog meer allemaal met uw GPS kunt doen, zoals het opsporen van geocaches.


Doelgroep
Mensen die nog niet of weinig met een GPS hebben gewerkt en die willen leren hoe het apparaat moet worden gebruikt.


Voorkennis
U hoeft nog geen kennis te hebben van het werken met GPS ontvangers. Het maakt dan ook niet uit welke ontvanger u eventueel al hebt. Als je al een ontvanger hebt aangeschaft dan kunt u die meebrengen en gebruiken.

 

GPS merken en modellen
Wij werken in de cursus met een GPS van Garmin. Heeft u een GPS van een ander merk dan leert u nog steeds alle basisbeginselen van het werken met een GPS , maar het bedienen van uw eigen apparaat (welk knopje is waarvoor) is iets dat u uit uw eigen handleiding zult moeten leren. (Wij kunnen onmogelijk de knoppen en menu's van alle merken toelichten tijdens deze cursus, vandaar dat wij hebben gekozen voor de meest gebruikte: Garmin)

 

Cursusfaciliteiten
Als u zelf (nog) geen GPS hebt dan krijgt u voor de duur van de training een GPS in bruikleen. Wij gebruiken hiervoor de Garmin eTrex Venture HC en de Garmin Dakota 20.

 

Andere cursussen

Op dit moment kunt u enkel voor de beginnerscursus bij ons terecht. Wilt u een cursus voor gevorderden dan verwijzen wij u door naar GPS Expert. Koopt u een GPS bij ons dan kunt u korting krijgen op een cursus bij GPS Expert.

@