Top

Hoe kan ik een product retour sturen?

Hoe kan ik een product retour sturen?

Wilt u een product retour sturen? Dan kunt u dit binnen 7 dagen doen na ontvangst. Producten die later retour gestuurd worden zullen niet in behandeling genomen.

Bij een retourzending dient u altijd de klantenservice op de hoogte te stellen door een mailtje te sturen naar klantenservice@gpswinkel.nl of via het contactformulier met vermelding van het retour te sturen product en uw bankrekeningnummer.


Dit mag zonder opgave van reden. Echter stellen wij het zeer op prijs wanneer u ons laat weten wat uw reden is. Zo kunnen wij u als klant nog beter voorzien van correcte productinformatie.

Wij streven er naar om na ontvangst van het product het aankoopbedrag zo snel mogelijk echter uiterlijk binnen 7 dagen terug te storten.

 

Om in aanmerking te komen voor het ruilen van het product dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:
 

- U dient ons binnen 7 dagen op de hoogte te stellen van de klacht of het verzoek om te ruilen of terug te sturen van uw aangekocht product. Dit dient u te doen middels een e-mail naar klantenservice@gpswinkel.nl

-Tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij gebreken) zijn de verzendkosten voor het aanvankelijke verzenden en retourneren voor uw eigen rekening.

Recht op terugbetaling van de gemaakte verzendkosten is enkel van toepassing indien u door onze fout iets verkeerd heeft ontvangen of u een beschadigd product heeft ontvangen.

 

- Het product dient terug te worden gestuurd in de originele verpakking, ongeopend, ongebruikt en niet beschadigd. Indien dit niet het geval is, kunnen wij het artikel ook niet wederverkopen, dus kunnen wij onmogelijk het bedrag op uw rekening terugstorten of het product retour nemen.

 

- SD-kaartjes en batterijen kunnen wij helaas niet terugnemen, behalve wanneer u door onze fout iets verkeerd heeft ontvangen of u een beschadigd product heeft ontvangen.

 

- In geval u het artikel wilt ruilen voor een ander artikel zullen wij alleen de verzendkosten en de eventuele meerprijs van het nieuwe bestelde artikel in rekening brengen. Dit bedrag dient u vooraf te voldoen op het rekeningnummer van GPSWINKEL.NL.

 

- Alleen voldoende gefrankeerde zendingen worden aangenomen! Niet voldoende of geheel niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

 

- Producten die speciaal voor u op maat gemaakt zijn kunnen niet geruild worden.